Mahtava kokemus takana! Upea kisapaikka, kivat radat ja mahtava kisakaveri. Vaikka karsinnat osaltamme päättyivätkin ennen aikojaan, olivat ne ehdottomasti käymisen arvoiset.

Hyppyradalta juostiin luppakorvan kanssa perusnolla. Hieman varmistelua kepeille viennissä sekä muurin jälkeisessä hyppykuviossa. Jälkikäteen voi sanoa, että varmistelu maksoi meille jatkopaikan, sillä yliaikaa kertyi 1,54 ja sijoitus oli 35. 0,60 sekuntia jäi kaulaa 30. sijaan. Mutta suoritukseen ei voi olla kuin tyytyväinen. Ada teki hienoa työtä ja minullakin hermot kestivät.

Agiradalla jälleen hieman varmistelua A:n jälkeiselle hyppykuviolle sekä putken väärään päähän viennissä. Sitten puomilta harmittava alastulokontaktivirhe, josta otan puolet omalle kontilleni, vaikka Adakaan ei kyllä omalle paikalleen juossut. Summa summarum kuitenkin ehjä rata. Yliaikaa kertyi Frodon tykitysajasta johtuen. Lopullinen tulos oli 9,98 ja radan sijoitus 38. Jossitellen ilman virhettä oltaisiin kevyesti päästy toiselle päivälle. Mutta, mutta...

Erityinen kiitos Adalle - ihastuttavalle luppakorvalle - sekä suuri kiitos Kaisalle, että sain tämän mahdollisuuden. Ihan ei tavoitteet täyttyneet, mutta ei sitä puhtaaseen rataan ja yhteen virheeseen voi pettynytkään olla :)